Står du inför ett husköp/Investering/problem?

Sedan 2004 har vi byggt hus i Thailand, nu vill vi dela med oss av våra kunskaper.

startbild3Vi har under alla dessa år erhållit goda kunskaper och kontakter om det mesta som rör ett utlandsboende, oavsett om det gäller byggnation av drömhuset, inköp av en tomt, skriva testamentet, avtalen som borgar för er säkerhet vid mark lease, företagsköp mm. Vi har även mycket goda kunskaper om rättsfall och hur det fungerar rättsligt i Thailand och vi baserar vår rådgivning på denna kunskap.

Allt för ofta har vi kommit i kontakt med människor som har hamnat i problem, det kan vara allt från att mista sin företagsinvestering, sitt boende eller att de helt enkelt har blivit intalade att följa en advokat som har skapat problemen för dem.

Det byråkratiska Thailand är inte som Sverige och det är alltid bättre att tänka efter före!

  • Tänk efter före ni investerar
  • Tänk efter före ni införskaffar er ett boende
  • Skriv avtal som är gångbara rättsligt
  • Om tvist uppstår, försvara er med det bästa möjliga försvaret

vår rekomendation är att om ni har funderingar på att; starta ett företag, införskaffa en bostad, påbörja en rättstvist eller försvara er i en rättstvist så skall ni alltid använda er av bästa möjliga hjälp, vi med vår erfarenhet, kunskaper och kontakter finns här för er hjälp.

Vi har ett mycket gott och nära sammarbete med två av de främsta advokatbyråerna i Bangkok, Thailand och en av de främsta i Stockholm, Sverige.

Vår grupp av Entrepenörer har tillsammans verkat mer än 25 år i Thailand, Vi är både Thai och Svenskar inom gruppen där flertalet är 3 språkiga.

OBS! Vi ger er en (1) gratis rådgivning om ni är i rättstvist eller står inför en. 

loggotyp-thaihem

Telefon

Telefon Thailand:
+66 (0)8 1570 1000
Telefon Sverige
+46 (0)70 720 6946

Kontakt

Email: info@thaihem.se  
Adress: 54, Soi 21, Sukhumvit Rd, Khlong Toei Nua, Watthana, Bangkok 10110, Thailand

Ladda ner...

pdfer